![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() Group: Завсегдатай ![]() ![]() |
(IMG:http://metalarea.org/images/audiocovers/2008_Sep/acov_tid62142_thumb.jpg)
*Artist: Rimortis *Year: 2006*Album: Vesmírem Plout *Genre: Melodic Power Metal *Country: Czech Republic (IMG:http://metalarea.org/forum/style_images/flags/Czech%20Republic.png) *Format: mp3@CBR320kbps *Size: 138MB Tracklist: 1. Zvony fantazie 5:32 2. Rimortis II 5:49 3. Vesmírem plout 6:03 4. Černý kůň 6:05 5. Buď vůle tvá 4:37 6. Bouře století 5:36 7. Oheň v srdci 5:04 8. Prokletí hor 5:05 9. Květy kopretin 7:13 10. Ve jménu kříže 5:00 11. Hádith 4:18 ****************************** Total playing time: 1:00:22 Official Website MySpace (thanks to jagdpanzer for the link) Extended info Melodic Power Metal band from Czech Republic. Male vocals. Lyrics in Czech language. Hádith is probably a bonus track. Register
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Металариец ![]() ![]() |
Обожаю чехов, спасибо (IMG:style_emoticons/default/20.gif)
|
![]()
|
|
![]() RO till -- ![]() |
Zdravím Lugia010719d1.
Je dobře že se sem pere česká metalová scéna . jen tak dál .--effa-- |
suomainen |
![]()
|
Guests team ![]() |
Wow , great band , didn`t know her but after 2 vids on youtube i love them , that will blast the dust out of my boxes hahahaha
|
![]()
|
|
Zdravím Lugia010719d1. Je dobře že se sem pere česká metalová scéna . jen tak dál .--effa-- Zdar (IMG:style_emoticons/default/smile1.gif) Jj, uploaduju co se dá :D Česky toho teda moc nemám, od Rimortis jenom tohle jedno album a půl dalšího (nedotahaný z DC++) BTW z Českejch sháním D.N.A - Zvonobití a Personal SIgnet - Badtime Stories. Nemáš to náhodou? Jo a vlastně mám jedno album, který tady asi není - Cruel - (2008) - Ekvilibrium To by sem měl uploadnout.. od Cruel mám myslím celou diskografii, ale musím ji rozbalit.. |
![]()
|
|
![]() RO till -- ![]() |
MĚ SE TAHY Z DC++ ŠPATNĚ STAHUJE , NĚKDY I NĚKOLIK DNŮ . D.N.A NEMÁM , ALE PODÍVÁM SE PO NETU A ZEPTÁM ZNÁMÍCH . TŘEBA TO SEM NĚKDO HODÍ. CRUEL SEM HOD - MŮŽE TO BÝT DOBREJ POWER .
|
![]()
|
|
MĚ SE TAHY Z DC++ ŠPATNĚ STAHUJE , NĚKDY I NĚKOLIK DNŮ . D.N.A NEMÁM , ALE PODÍVÁM SE PO NETU A ZEPTÁM ZNÁMÍCH . TŘEBA TO SEM NĚKDO HODÍ. CRUEL SEM HOD - MŮŽE TO BÝT DOBREJ POWER . Ok, zkusím to uploadnout zejtra... Já sem to Cruel ještě neslyšel, ale měl by to bejt Progressive... A sháním hlavně to Personal Signet... D.N.A se dřív nebo pozdějc někde objeví, ale Personal Signet asi je zatím dost neznámá skupina... |
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Металариец ![]() ![]() |
|
(1) Lugia010719d1, |
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version Support form Copyrights and abuse reports form |
Time is now: 8th March 2025 - 07:14:16 |