![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Металариец ![]() ![]() |
(IMG:http://metalarea.org/images/audiocovers/2008_May/acov_tid49129_thumb.jpg)
*Artist: Master's Hammer *Year: 1992*Album: Jilemnicky Okultista [demo] *Genre: Epic Black Metal, Experimental *Country: Czech Republic *Format: mp3@VBR160kbps *Size: 42MB Tracklist: . Předehra 2. Mezi Kopci Cesta Klikatá 3. Já Nechci Mnoho Trápiti Již Pánové Váš Sluch 4. Ten Dvanácterák Zmizel V Houští 5. Můj Hejmane ... 6. Litografické Kalendáře 7. Já Mizérií Osudu Jsem Pronásledován 8. Že Vše Jen Podle Mého Přání 9. Mediální Kresby ****************************** Total playing time: 38:00 Register
This post has been edited by IronMan: May 8 2008, 21:00:45 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Many, many thanks for this demo!!! (IMG:style_emoticons/default/crazy.gif)
|
![]()
|
|
![]() Group: Подсевший ![]() ![]() |
PLS REUPLOAD,THX :-)
|
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Металариец ![]() ![]() |
Перезалейте пожалуйста,а то запись утеряна (IMG:style_emoticons/default/smile2.gif)
|
![]()
|
|
![]() Group: S-moderation team ![]() ![]() |
Перезалейте пожалуйста,а то запись утеряна (IMG:style_emoticons/default/smile2.gif) Готово. Сканы прилагаются (IMG:style_emoticons/default/smile1.gif) Register
|
(12) artscald, Brennuvargr, ddarkthrone, Evrom, hastur, Itisme, MikkeFFF, milosdjor, Musgrath, ShadowHunter, Unknown, Нигилист, |
|
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Металариец ![]() ![]() |
VOVANIYA,БОЛЬШОЕ СПАСИБО!!! (IMG:style_emoticons/default/9.gif)
|
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() Group: Металариец ![]() ![]() |
Благодарю , VOVANIYA ! pray:
|
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Металариец ![]() ![]() |
Register
|
![]()
|
|
Mediafire link :
Register |
|
|
![]()
|
|
Register
|
(12) Antichrist, AwaitingDawn, Black Arts, Legacy100, Olethros, Soleil14, sombreview, Soulgrinder, Strid, thenecromancer, varlam4, wreak, |
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version Support form Copyrights and abuse reports form |
Time is now: 14th April 2025 - 01:10:03 |