Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Whisper Of Soul - Aria Of Pain (2010)
Metal Area - Extreme Music Portal > Releases Area / Релизы > Archive
norfin

*Artist: Whisper Of Soul
*Album: Aria Of Pain
*Year: 2010
*Genre: Melodic Black Metal
*Country: Ukraine
*Format: mp3@CBR320kbps
*Size: 111MB

Tracklist:
1. Arising of Ghosts
2. Aria of Pain
3. Wings of Death
4. Bloody Path
5. Illusion (Faust's Confession)
6. Immortal Symphony
7. Underworld
8. Vampire's Marriage
9. Dark Life
10. Dark Legacy
11. I'll Never Forget
Total playing time: 48:42

Preview 1

Extended info
У кожної людини на землі є свої бажання і ідеї, і як все що матерелізовується на цій планеті має свою ідею. У даному випадку ідея полягала в тому щоб зроби щось своє, щось таке, до чого прагнула душа, щось таке, про що вона шепотіла. Говорити про те в кого вона виникла першою безглуздо, головне, що вона була підтримана і зараз має назву Whisper Of Soul. Сталось це в березні 2004 року у місті Луцьку, коли двоє хлопців (Шеремета Володимир і Баранов Євген ) оповиті ідеями і любов’ю до найпрекраснішої музики на світі вирішили створити свою групу. Відразу до гурту додалось ще двоє учасників (Бриль Роман і Магдич Олександр). В перші ж дні виникла назва і спрямованість гурту. Була написана перша пісня (братом Шеремети Володимира - Андрієм). Варто відзначити що музичної освіти не було ні в кого, лише велике бажання грати. Технічним наставником став автор музики на першу пісню Шеремета Андрій який мав 14 років стажу гри на гітарі і 4 роки на фортепіано. Перша репетиція відбулась у серпні місяці. На здивування Андрія, який мало вірив в те що з гурту з такими „професійними” учасниками щось вийде, була зіграна (хоч і криво) написана ним пісня. Побачивши щирі старання Баранова Євгена (Guitar), Магдича Олександра (bass), Бриля Романа (drums), і свого брата Шеремети Володимира (keyboard, тепер Vocal) сам Андрій, оцінивши бажання і старання увійшов до складу гурту і став його музичним двигуном (solo guitar). Згодом на світ почали з’являтись нові композиції. Так з певними перервами в часі до 2007 року гурт самотужки записав свій диск. За ці роки гурт пережив веселі і гірки моменти, зміни у своєму складі і навіть моменти сильних непорозумінь між учасниками гурту проте ідея і Whisper of Soul продовжують жити і цим самим посилили бажання розвитку своєї справи. Так на світ з’явилось 43хвилини агресії в естетичній формі, а саме melodic black metal. Весь матеріал був записаний трьома членами гурту (Шеремета Андрій, Баранов Євген, Шеремета Володимир) які не стали жаліти свого часу, і із мрією в душі незважаючи на умови і нерви під час запису зробили перший вагомий крок для становлення гурту. Це лише початок...

[ Hidden Text ]
Fess
Ну, вообще наглость несусветная... Обложку у Evig Natt с первого альбома просто откровенно содрали! mad_ani.gif
norfin
ЦИТАТА(Fess @ May 14 2010, 15:43:39) <{POST_SNAPBACK}>
Ну, вообще наглость несусветная... Обложку у Evig Natt с первого альбома просто откровенно содрали! mad_ani.gif

dooo.gif
Fess
ЦИТАТА(norfin @ May 14 2010, 15:50:12) <{POST_SNAPBACK}>

Я вот думаю, неужели они думали, что все такие дураки и никто не заметит...? Да, видать у самих ума не хватило навоять облогу. И музыка, кстати тоже не блещет оригинальностью. 21.gif
norfin
ЦИТАТА(Fess @ May 14 2010, 15:56:51) <{POST_SNAPBACK}>
Я вот думаю, неужели они думали, что все такие дураки и никто не заметит...? Да, видать у самих ума не хватило навоять облогу.

я тоже поражаюсь их "изобретательности" 1488.gif
Могли бы что-нибь более rare под облогу взять 15.gif
Defunct
Весь первый тред был заполнен причитаниями и проклятьями на головы своровавших обложку.
Теперь вот дубль два.
Люди так любят оригинальные спичи. Пусть даже и не первой свежести.
Atum
Вам что главное облога ?
....композиции послушал ... довольно не не плохо
tich
ЦИТАТА(Fess @ May 14 2010, 14:43:39) <{POST_SNAPBACK}>

Какая разница? Что то, что это- все Говно.
BRUTAL06
Нельзя никак было чуток инфы добыть,но на русском?
Atum
ЦИТАТА(tich @ 14th May 2010 - 22:04:04) <{POST_SNAPBACK}>
Какая разница? Что то, что это- все Говно.

normal_Homerdisgust3.png
Glioma
Я еще думаю, что за де-жа-вю, где-то я такое уже видел.
norfin
блин, и я думал, что тут нормальный мелодик... 21.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.