komhs
May 1 2022, 08:47:41

*
Artist: Echoes Of Decay
*
Album: Delirium Of Madness
*
Year: 2022
*
Genre: Atmospheric Death/Doom Metal
*
Country: Greece

*
Format: mp3@CBR320kbps
*
Size: 72MB
Tracklist:
1. Lunacy's Crescendo 07:42
2. Circles in Reverse 10:00
3. Isolation 07:48
4. Out of Body Experience 06:10
Total playing time: 31:40

Technical info

Input File: 01.Lunacy\'s Crescendo.mp3
Channels : 2
Sample Rate : 44100
Precision : 16-bit
Duration : 00:07:42.22 = 20383946 samples = 34666.6 CDDA sectors
File Size : 18.5M
Bit Rate : 320k
Sample Encoding: MPEG audio (layer I, II or III)
Comments :
Artist=Echoes Of Decay
Album=Delirium Of Madness
Year=0
Genre=12
[ Hidden Text ]
WOLAND
May 1 2022, 12:47:21
Приятный материал со своей атмосферой и повествовательностью.
Nyxtopouli
May 4 2022, 00:24:22
Κόμη, αν είσαι Έλληνας...κοίταξε τα αρχεία σου ή τον τρόπο που ριπάρεις τα mp3 (αν το κάνεις εσύ), γιατί σχεδόν όλα όσα ανεβάζεις έχουν θέματα στον ήχο. Σχεδόν σε όλα όσα ανεβάζεις ο ήχος μοιράζεται μια στο ένα ηχείο μία στο άλλο λες και γίνεται επίτηδες. Αν δεν μπορείς να το ακούσεις, αν βάλεις κάποιο intro η outro θα το ακούσεις να συμβαίνει καθαρά. Και σε αυτό το άλμπουμ συμβαίνει στην εισαγωγή και σε άλλα σημεία και σε άλλα που έχεις ανεβάσει στο παρελθόν. ????
Κόμη, αν είσαι Έλληνας...κοίταξε τα αρχεία σου ή τον τρόπο που ριπάρεις τα mp3 (αν το κάνεις εσύ), γιατί σχεδόν όλα όσα ανεβάζεις έχουν θέματα στον ήχο. Σχεδόν σε όλα όσα ανεβάζεις ο ήχος μοιράζεται μια στο ένα ηχείο μία στο άλλο λες και γίνεται επίτηδες. Αν δεν μπορείς να το ακούσεις, αν βάλεις κάποιο intro η outro θα το ακούσεις να συμβαίνει καθαρά. Και σε αυτό το άλμπουμ συμβαίνει στην εισαγωγή και σε άλλα σημεία και σε άλλα που έχεις ανεβάσει στο παρελθόν.
Κόμη, αν είσαι Έλληνας...κοίταξε τα αρχεία σου ή τον τρόπο που ριπάρεις τα mp3 (αν το κάνεις εσύ), γιατί σχεδόν όλα όσα ανεβάζεις έχουν θέματα στον ήχο. Σχεδόν σε όλα όσα ανεβάζεις ο ήχος μοιράζεται μια στο ένα ηχείο μία στο άλλο λες και γίνεται επίτηδες. Αν δεν μπορείς να το ακούσεις, αν βάλεις κάποιο intro η outro θα το ακούσεις να συμβαίνει καθαρά. Και σε αυτό το άλμπουμ συμβαίνει στην εισαγωγή και σε άλλα σημεία και σε άλλα που έχεις ανεβάσει στο παρελθόν.
AHBAnep
May 4 2022, 22:19:17
"Да русские мне тоже замечали что если можно помогите хорошей программой рипа" © Google
Ага, конечно, программа не та. Просто надо рипать CD, а не потоковое аудио. Или выкладывать цифровую копию.
Nyxtopouli
May 5 2022, 04:01:52
Ναι μου το εκαναν παρατήρηση και οι Ρωσσοι αυτό αν μπορεις να βοηθησεις καποιο καλο προγραμμα rip
Ότι να 'ναι, πήγα να αφαιρέσω τα ερωτηματικά και μου τριπλασίασε το μήνυμα.
Αν μπορείς κάνε με αίτημα εδώ για να σου πω να μην τα λέμε εδώ. Εγώ δεν μπορώ να κάνω από ότι μου δείχνει γιατί είμαι πολύ απλός χρήστης.