Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Тінь Сонця - Танець Серця (2011)
Metal Area - Extreme Music Portal > Releases Area / Релизы > Archive > Low Bitrate Archive (read only)
RUDACHUR

*Artist: Тінь Сонця
*Album: Танець Серця
*Year: 2011
*Genre: Folk Metal
*Country: Ukraine
*Format: mp3@CBR256kbps
*Size: 92MB

Tracklist:
01. Дорога в ліс 06:42
02. Золотослов 03:34
03. Хрестини вовкулаки 05:26
04. Місяцю мій 05:25
05. По вранішній зорі 03:31
06. Козача могила 07:56
07. У цьому полі, синьому як льон 01:51
08. Сонця літ 04:16
09. Перша квітка 04:44
10. Схована у мріях 02:55
11. Тінь Сонця 04:13
12. Шлях у лес 06:42
Total playing time: 57:15

Extended info
2,3,9 - 128 kbps.

[ Hidden Text ]
folker
Був у суботу на презентації! якісний концерт був! чекаємо тепер ріп 320!
herzogs
[ Hidden Text ]
Fess
Приятная музыка... Ну, пожалуй, больше нечего сказать.
Grimmsberg
Очень уж мягко. Вроде,не так раньше было?
folker
320 в студію!
istukan
folker, ти був на презентації, побачив концерт який тобі сподобався, невже шкода видати кілька десятків гривень на диск? Українська культура (та й будь яка інша) повітрям напоєна не буде.
neoatheist
Спасибо. Только почему в разделе "Low Bitrate"?
Fatalv
ЦИТАТА(neoatheist @ Apr 5 2011, 22:46:03) <{POST_SNAPBACK}>
Спасибо. Только почему в разделе "Low Bitrate"?

видимо, из-за этих треков: 2,3,9 - 128 kbps.
folker
ЦИТАТА(istukan @ Apr 5 2011, 20:49:06) <{POST_SNAPBACK}>
folker, ти був на презентації, побачив концерт який тобі сподобався, невже шкода видати кілька десятків гривень на диск? Українська культура (та й будь яка інша) повітрям напоєна не буде.

Тому то й був на презентації, щоби підтримати українську культуру. А диски вже нема куди складати. Ось тонни платівок і касет лежать пилом припадають. Те ж саме і з дисками буде.
istukan
Компакт-диск займає стільки місця що жах!
А щоб пилом не припадали, треба час від часу порохотяг вмикати та й з вологою ганчіркою по кімнаті перейтись, теж зайвим не буде.
folker
ЦИТАТА(istukan @ Apr 7 2011, 11:03:35) <{POST_SNAPBACK}>
Компакт-диск займає стільки місця що жах!
А щоб пилом не припадали, треба час від часу порохотяг вмикати та й з вологою ганчіркою по кімнаті перейтись, теж зайвим не буде.

Так то воно так. Якби ж то лише Тінь Сонця грали якісну музику, а вже ж багато й іншого якісного накопилося і постійно з'являється нове якісне. Поки не маю мега складів, щоб все розмістити.
а 320 рано чи пізно з'явиться, проте на концерти я ж не перестану ходити - там справжня якість! лайв, як ото кажуть.
istukan
ЦИТАТА(folker @ Apr 7 2011, 16:03:53) <{POST_SNAPBACK}>
Так то воно так. Якби ж то лише Тінь Сонця грали якісну музику, а вже ж багато й іншого якісного накопилося і постійно з'являється нове якісне.

Хіба це погано?

ЦИТАТА
Поки не маю мега складів, щоб все розмістити.
а 320 рано чи пізно з'явиться, проте на концерти я ж не перестану ходити - там справжня якість! лайв, як ото кажуть.

320 звичайно з'явиться. Не всі чули та й не всі знають що то таке Тінь Сонця і зразок іхньої творчості для шанувальників буде в сам раз. А ніби для чого оці 320 потрібні?
Щодо якості, безперечно, живий виступ має свої плюси, але й домашнє прослуховування теж. Якісна апаратура, з розумом підібрана відтворить не менший лайв.
BoomBox
ЦИТАТА(Fess @ 5th April 2011 - 15:05:55) <{POST_SNAPBACK}>
Приятная музыка... Ну, пожалуй, больше нечего сказать.

Если бы не ты, я бы почувствовал себя в национальном меньшинстве headcrab.png
folker
ЦИТАТА(istukan @ Apr 7 2011, 16:35:05) <{POST_SNAPBACK}>
Хіба це погано?
320 звичайно з'явиться. Не всі чули та й не всі знають що то таке Тінь Сонця і зразок іхньої творчості для шанувальників буде в сам раз. А ніби для чого оці 320 потрібні?
Щодо якості, безперечно, живий виступ має свої плюси, але й домашнє прослуховування теж. Якісна апаратура, з розумом підібрана відтворить не менший лайв.

Та звичайно, що непогано. То я сказав до того, що всі диски якісних гуртів не скупити. Тому надаю перевагу слухати наживо на концертах або у цифровому нематеріальному форматі smile1.gif
DMIYUR
Панове , я мовой не владею , нельзя ли на москальском языке общаться ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.