Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Motorband - Satisfakce (2005)
Metal Area - Extreme Music Portal > Releases Area / Релизы > Archive
Protecto

*Artist: Motorband
*Album: Satisfakce
*Year: 2005
*Genre: Heavy/Power Metal
*Country: Czech Republic
*Format: mp3@CBR320kbps
*Size: 147MB

Tracklist:
1. Drive Me Crazy
2. Nevinná tvář
3. Tvý oči lžou
4. Krejčí a Jean Marais
5. You´ve got to miss the mornings
6. Krásný holky...
7. Lokty vostrý mám
8. Zas jednou
9. Lojzùv dùm
10. Už mì vedou
11. V zemi Erion
12. Carmen tak jdem
13. Ber co ti pánbùh dá
14. I wanna break the law
15. Tak vzpomínej
Total playing time: 1:02:00

Extended info
BAND:
Josef Šutara - vocals
Libor Matejèik - guitar
Zbynìk Haase - guitar
Tomáš Jarolím - bass
Roman Haase - drums

[ Hidden Text ]
Lugia010719d1
Wow to už od pohledu vypadб na klasickej hevнk :D
Protecto
Néní to jak když tam zpívával Střihavka , ale dá se to poslouchat.

Opravdu jsem si myslel, že už jsem slyšel všechno, co se dá slyšet, ale zjevně jsem se mýlil. Kdysi Deep Purple razili heslo "zkuste tuto kapelu" a kapela Motorband, by mohla zkusit to samé, zkusili to na mě a ještě teď se mi kroutí palce u nohou. Tihle kluci už měli být dávno někde jinde, jediný zádrhel, který tam slyším je slovanský přízvuk v angličtině.
Co na albu například naleznete:
„Tak vzpomínej“ – perfektní balada, perfektní dvojhlas.
„V zemi Erion“ – tady jsem zaznamenal jednu z mála chybiček, nástup na solo trochu necitlivý.
„Krejčí a Jean Marais“ – super odpíchlý speed metal.
„I wanna break the love“ – zaujal mne velmi hutný spodek, tlačí to pěkně.
„Lokty vostrý mám“ – super muzika a navíc moc povedený text.
„Už mě vedou“ – tady jsem si myslel, že slyším Kamila Střihavku, až takhle to zpěvák pojal.
„Ber co ti pánbůh dá“ – jednoznačně „český artrock“, trochu názvuk jako Turbo.
„Carmen tak jdem“ – Boogie !! A dobré !!
„Krásný holky lžou“ – Akustická balada, která musí chytit každého.
„Youve got to miss the meanings“ – krásný temný metal, kytaristi ukazují co v nich je.
Písničky, které nejsou výše uvedené, nejsou určitě špatné, jen tolik „nevyčuhují“.
CD Satisfakce, je jednoznačným úspěchem kapely Motorband, ta má vše, co k úspěchu potřebuje, nápady, perfektní zvládnutí nástrojů i hlasů, perfektní zvukové zpracování. Dokonce bych se odvážil říci, že tuto kapelu bychom mohli i „vyvážet“. Věřím, že o Motorbandu ještě uslyšíme v tom pozitivním slova smyslu.
Kapela je super sehraná, zvukově někde mimo ČR, trochu někde od zpěváka slyším názvuky třeba Střihavky, ale je to v pohodě, třeba taková "Carmen tak jdem" , to je prostě ryzí boogie. Abych to malinko zkrouhl, ale to je jediná připomínka, ve skladbě "V zemi Erion" je tam dost necitlivý nástup na solo. Někde mi kapela trochu připomíná Turbo, (asi hlasová podoba s Kybicem). Pak mne vzala za srdce věc "Krásný holky" silně akustická, krásná a udělal jsem si u ní poznámku "Well". Skladba "Ber co ti pánbůh dá", ta už hraničí s artrockem. Je tam prostě slyšet, že ti dva kytaristé si rozumějí, to samé platí i o zpěvácích.

CITACE NÉNÍ MOJE.
varlam4
[ Hidden Text ] 320
jobovka2
Motorband - Satisfakce (2004)
Bitrate : 320 kbps, CBR
Size : 122,5 MB
[ Hidden Text ]
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.